Bekijk het Menu & Bestel 

Kerst 2020

 

Zowel 25 december en 26 december zullen we tot 21:00 open zijn voor het afhalen van gerechten. Ook tijdens de kerstdagen kunt u kiezen om zowel de menu's die op onze menukaart staan, als de gerechten die op onze kaart staan te bestellen. We raden aan om uw bestelling voor 23 december door te geven, zodat we kunnen zorgen dat de producten voorradig zijn en om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om te bestellen tot 20:30 op de dag zelf.  Bestellingen kunt u per telefoon doorgeven op 0164-243704, we zijn dagelijks bereikbaar vanaf 10:00 uur 's morgens tot 21:00 uur 's avonds. Ook is het mogelijk om uw bestelling online door te geven door op de bovenstaande button te klikken. U kunt dan zelf de tijd afspreken wanneer u het eten wilt komen halen.  Bij iedere bestelling krijgt u brood en kruidenboter. Er zal met kerst ook tartufo nero, zwarte truffel, beschikbaar zijn.

 

Mocht u een van onze menu's, of een eigen gemaakt menu, of losstaande gerechten al eerder op de dag willen meenemen dan is dit mogelijk. Wij zullen instructies meegeven hoe u het eten warm kunt maken of warm kunt houden afhankelijk van de tijd en gerechten, zonder dat u hoeft te koken of pannen vies te maken. Mocht u het eten 's avonds komen afhalen, en eerst van een voorgerecht willen genieten, dan raden wij u aan om de oven voor te warmen op 100 graden. Als u thuiskomt zet u dan de warme gerechten in de oven zodat deze warm blijven tot op het moment van eten.

 

Mocht u nog vragen hebben of individuele wensen dan kunt u contact met ons opnemen op tel: 0164-243704 of een email sturen naar info@napolibergenopzoom.nl